Okej så du är alltså en som har för mycket pengar och du behöver skruva upp livsstilen några snäpp för att bli så där riktigt stekig. Fast på ett stilfullt och attraktivt sätt, inte det dryga och jobbiga sättet som snorvalpar med nya pengar. Så, då sätter vi igång. Det första man måste göra är att skaffa fina prylar. Sälj din dassiga lägenhet och köp en ny, större, flådigare som ligger i ett bättre område. Det här är ett perfekt sätt att sätta sprätt på en hel del stålar.

Det roliga med det är att bostadsrätter historiskt sett i stort sett alltid varit bra affärer. Läs lite mer om fastighetsbolag och se till att bli lite kunnig på ämnet. Så köper du en fet lya nu för 14 miljoner som du har i 10 år så kommer du sannolikt att ha gjort en rejäl vinst på den när den ska säljas. Vilket visserligen inte är riktigt vad vi ska hjälpa till med här. Här ska vi fokusera på att spendera pengar, inte tjäna dem. Men, det här är inte helt dåligt ändå. För då kan du sitta på lunch med några polare och några riktigt sugna damer och prata affärer. Då kan du berätta att du nyss sålde din lägenhet för att köpa en ännu flådigare och att du gick med 10 miljoner i vinst. Sådant får fart på utsikterna för ett nyp.

Därefter är det dags att slänga ut din gamla garderob och skaffa en ny. Om vi bortser från lägenhetsköpet på många miljoner så bör du spendera ett par hundra tusen kronor på din nya garderob. Då är inte nya klockor och sådant inräknat utan bara kläder. Du ska ha fler skor än alla svenska hollywoodfruar tillsammans. Dessutom ska du ha koll på vad alla olika modeller heter och när det passar att ha dem.

Nu är steg ett avklarat och du är nu nära att bli en riktig stekare med stil.