Vad har du för bil? Fel, gör dig av med den och skaffa en sprillans Mercedes AMG GT, SL, CLs eller om du är i behov av utrymme en GL. Du ska ha en fin bil, men inte någon som utmärker sig mer än nödvändigt. Du vill inte ha BMW eftersom varenda nolla vill ha en sådan och du är ingen nolla eller hur? Du vill heller inte ha något allt för flådigt som Ferrari utan en snygg men ganska vardaglig bil. Maxutrustad naturligtvis. Du har en bil för runt miljonen och alla som ser dig vet att du har en fin bil, men det är samtidigt inte en bil som skriker ”titta på mig titta på mig”. Det här är en viktig detalj till din diskreta och förträffliga person.

Tillbaka till dina Bitcoins förresten. Det går att handla med Bitcoins på nätet. Det finns flera webshoppar som tillåter Bitcoin som valuta så du kan köpa kläder och andra förnödenheter med dina bitcoins. Det går till och med att spela på Vera&John med bitcoins lustigt nog.

Vill du inte roa dig allt för mycket med den ganska osäkra valutan Bitcoin så kan du så klart spekulera i svenska kronor. En man med din förmögenhet och din stil och finess har en rejäl aktieportfölj och det är bara att se till att skaffa det, om du inte redan har det vill säga. Köp i första hand lågriskaktier. Banker, läkemedelsbolag, livsmedel, bostäder. Sådant som det alltid kommer att finnas ett växande behov utav. Sen kan du så klart köra lite riskaktier också i elektroniska bolag vars varumärke inte är så etablerat ännu och så vidare. Det viktigaste är att du har en stor portfölj med stor spridning i olika marknader så att du har råd att se en marknad gå åt skogen utan att påverkar nämnvärt.

Du börjar nu bli en riktig fullfjädrad gentleman.