Nu är det dags att börja göra det roliga. Spendera pengarna! Som redan nämnts på förstasidan här hos spendbitcoins.se så handlar det inte om att pissa bort pengar på dumheter utan att spendera pengar snyggt. Först och främst så äter du alltid den finaste maten på de finaste restaurangerna. Du är inte rädd för att bjuda damerna i sällskapet. Gör inget väsen av det dock. Ät middagen och när notan kommer så ger du servitrisen ditt kort direkt så det aldrig ens blir diskussion om det hela. Bara ge denne kortet lite diskret och säg att du tar allt på det kortet. Resten av sällskapet kommer knappt hinna fatta vad som hänt medan de sitter och räknar på hur många glas rosé de druckit var.

Sen är det också så här, bara för att du har gott om pengar och inte behöver fundera över utgifterna i dagsläget så innebär det inte att du alltid kommer att ha det så eller att pengarna inte kan ta slut om man slösar allt för mycket. Du kan med fördel göra en del kloka saker också. Det kan till exempel vara kul med löjliga saker som skal till mobiltelefonen. Ett skal i Sverige kostar flera hundra kronor och ska du då ha 10 st att variera mellan så blir det ett par tusenlappar. Småpotatis tänker du, ja visserligen, men spar de stora utgifterna till nödvändiga saker för att upprätthålla din grymma image och kör smarta köp i din ensamhet. På aliexpress till exempel kan du beställa likadana skal för 20-30 kronor istället för 300 kronor i butik i Sverige. Sannolikt är det samma skal ändå.

Nästa vända kan vara att spekulera i bitcoin. Bitcoin är en elektronisk valuta som fått motstå mycket negativ kritik och media. Vem bryr sig? När hade media rätt om något sist? Precis. Se över möjligheterna att skaffa en del bitcoins och låt dessa ligga och gro. Det finns mycket som tyder på att dessa, med tiden, kommer att växa sig riktigt kraftigt.