När steg 1 är genomfört börjar du bli redo för de små detaljerna för att bli riktigt stekig, med stil. Det svåra är att vara stekig med stil. Har du någonsin mött en stilfull stekare? Tveksamt. De flesta är sliskiga sluskar som vet att dom kan bete sig hur som helst tack vare deras stora plånbok. Du ska inte bli en sådan. Du ska uppfattas som en stereotypisk professor eller direktör från 50-talet. Tänk dig en god gudfadern. Du är alltid propert klädd. Du svär inte, du tilltalar alla artigt och ordentligt. Du säger inte du till främmande människor utan ni. Du åker inte tunnelbana och buss, men om du hade gjort det, så hade du ställt dig upp för damer och funktionshindrade så att de hade fått ta din plats. Du håller upp dörren åt de som kommer efter dig och om någon håller upp dörren åt dig så tackar du artigt för den vänliga gesten.

Du är väluppfostrad, artig, stenrik och åtråvärd. Det här med åtråvärd är också en sak att tänka på. Det är inte dina pengar som ska göra dig åtråvärd, det är bara en bonus. Du ska visa att du med din stil, finess och din stora kunskap om så mycket, också tänker på dig själv och tar hand om dig. Du tränar varje dag. Styrketräning, löpning, cykling, ja allt. Du har låg fettprocent, ganska mycket muskler och du aint afraid to show it, på ett bra sätt.

Du äter godis och sådant när det behövs, men inte till vardags. Du klär dig i figursydda kostymer och sådant som framhäver din fina fysik men som ändå inte är spänniga och sliskiga. Det är en svår balans men det är viktigt. Du ska vara den perfekta mannen. Så genom att bara titta på och prata med dig så ska alla veta att det här är en person att räkna med. Du är rak, ärlig, fräsch och attraktiv.